Opret indsamling Opret din egen indsamling

Charlotte og datter samler ind

Charlotte og datter samler ind
2.515 kr.  af 1.500 kr.

Charlotte SAMLER IND FORDI

Kære netværk
MS står for Multipel Sclerose og for MøgSygdom. Jeg er, i mere end én forstand, TRÆT af den - og da det eneste, der kan stoppe denne sygdom, er mere forskning, går min datter Johanne og jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.
Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag, store som små, gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose.

- Hvad har dette med Minnie Mouse at gøre? - spørger du nu. Meget lidt, egentlig. Noget med et kækt blikfang.

Når indsamlingen når målet vil Charlotte

Når jeg når mit mål, vil jeg forfatte et takkedigt på ikke under 12 strofer og uploade en video, hvor jeg reciterer det. Hvis jeg opnår mere end mit mål, vil jeg afsynge digtet med min unikke sangstemme. Hvis jeg opnår markant mere end mit mål, vil jeg være udklædt, mens jeg synger. Det kunne være som Minnie Mouse - men det kunne også være som en ork. Følg med!

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 21 har doneret

Line O  120 kr.

   MøgSygdom, men også MegetSmuk-Lonner med sløjfe og Minnie Mouse ører. Håber du når dit mål og mere til❤️🎶🐭

Jan Harboe  150 kr.

   Glimrende initiativ.

Sussie Damgård  200 kr.

  


Charlotte
Mange, mange tak, Sussie

Se alle donationer