Elmas samler ind

1.605 kr.  af 500 kr.

Elmas samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Galip Kiran   120 kr.

Kære bror
Tak for din støtte.

Sebir Tarhan  350 kr.

Kære søster, håber at der snart kommer en behandling, som kan helbrede alle, som lider af schlerose.

Elmas
Tak for støtte søster. De sidste 25 år er der gjort mange fremskridt inden for forskning i sclerose takket være jeres støtte.

Onur Demir  120 kr.

Fra Onur og hamide