Opret indsamling Opret din egen indsamling

Elmas samler ind

Elmas samler ind
1.605 kr.  af 500 kr.

Elmas samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 12 har doneret

Galip Kiran   120 kr.

  


Elmas
Kære bror
Tak for din støtte.

Sebir Tarhan  350 kr.

   Kære søster, håber at der snart kommer en behandling, som kan helbrede alle, som lider af schlerose.


Elmas
Tak for støtte søster. De sidste 25 år er der gjort mange fremskridt inden for forskning i sclerose takket være jeres støtte.

Onur Demir  120 kr.

   Fra Onur og hamide


Elmas
Mange tak

Se alle donationer