Dortes indsamling: #FuckSclerose

Dorte samler ind fordi

Kære venner, familie og bekendte.

Som I nok ved, har jeg sclerose tæt inde på livet. Selvom det er ret usynligt for mit vedkommende, har jeg næste år ti-års jubilæum med denne trælse følgesvend.

Jeg har været heldig at få god medicin, og jeg har kunnet bevare et aktivt liv med min mand og børn – men det er desværre ikke alle, der er så heldige. Sclerose kan se ud og føles på mange forskellige måder, og der er ingen kur.

Derfor er der brug for mere forskning, og derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.

Jeg kommer naturligvis ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag – store som små – gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle! <3

Per  350 kr.

Dorte
Tusind tak for dit bidrag til min indsamling til forskning i sclerose! ?

Karl-Olaf  500 kr.

Også lidt fra far.

Dorte
Tusind tak for dit bidrag til min indsamling til forskning i sclerose! ?

Faster K  200 kr.

Jeg plejer også at gå med i det lokale støttearrangement i Nakskov

Dorte
Fedt. Vi har også været ude at gå i dag. Tusind tak for dit bidrag til min indsamling til forskning i sclerose! ?