Heidi Østergaard samler ind

Heidi Østergaard samler ind fordi

Kære venner og familie.
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - så tæt at det i år faktisk er 10 år siden jeg fik diagnosen.
Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går Daniel og jeg en tur med indsamlingsbøtten her i Haarby den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Susanne Kønigsfeldt  100 kr.

Carina  65 kr.

Super initiativ Heidi ☺️