Cathrine Skaugaard samler ind

555 kr.  af 500 kr.

Cathrine Skaugaard samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Markus nielsen   65 kr.

Hej smukke! Håber virkelig du får skrabet nogle penge sammen, du fucking sej Elsker dig ❤👏👏

Bente k b Jensen   250 kr.

Kæreste Cathrine Håber dette kan hjælpe lidt. Knus “bedste” bente

Anja Nalholm Nielsen  120 kr.