Susanne Delfs samler ind

Susanne Delfs samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Winni Hansen  100 kr.

Hej faster❤ Jeg er mega ked af du har fået konstateret schlerose😢 men dejligt du har det godt efter omstændighederne🥰

Michelle Delfs Bæk   420 kr.

Håber forskningen kan hjælpe jer alle.

Susanne Delfs
Kære Michelle❤️