Tina samler ind

2.920 kr.  af 500 kr.

Tina Charlotte Koeffoed samler ind fordi

Kære venner og familie. Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Inger Gohlke  250 kr.

Tina Charlotte Koeffoed
Tusind tusind tak Inger - hvor er det sødt af dig?❤️

Catrine Eisenreich  250 kr.

Kære Tina, mange varme og kærlige tanker herfra ❤️ Ønsker alt det bedste for din datter og dem, der er ramt

Kære Catrine - hvor er det sødt af dig - TAK?❤️

Anette L.  350 kr.

Ønsker alt det bedste for din datter og de andre, der er ramt.

Tina Charlotte Koeffoed
Tusind tusind tusind tak Anette - det er virkelig sødt af dig?❤️❤️