Karina samler ind

Karina samler ind fordi

Kære venner og familie. Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Mette Schiønning  100 kr.

Karina
Tusind tak for donationen, Mette!

Henriette   150 kr.

Kære Karina, jeg vil gerne bidrage til din indsamling til forskning❤️

Karina
Tusind tak for donationen, Henriette!

Bjørn Simonsen  300 kr.

En god støtte til et godt formål!

Karina
Tusind tak for donationen, Bjørn!