René samler ind

360 kr.  af 500 kr.

René samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Niels Ø  120 kr.

Alt godt til dig

René
Hej Niels 1000 tak for støtten? og et forsinket tillykke med dagen igår ?? Rigtig dejlig aften
Knus Nova og René

Sofie LØ  120 kr.

Sclerose er en træls sygdom, men du bærer den flot! Lad os blive klogere på hvordan man behandler den <3

Hej Sofie 1000 tak for støtten og de pæne ord?rigtig dejlig aften
Knus Nova og René

Soffi  120 kr.

I medfølelse og håb for en vej ud af din tilstand :-)

René
Hej Soffi ? 1000 tak for støtten??
Rigtig dejlig aften
Vh. René