Opret indsamling Opret din egen indsamling

Trine og Oscar samler ind

Trine og Oscar samler ind
1.055 kr.  af 500 kr.

Trine samler ind fordi

Kære venner og familieSom I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 9 har doneret

Stine Bøgedal   5 kr.

   Du er simpelthen for Bad-Ass Trine, jeg elsker at følge med på din Instagram Mange Hilsner Stine Bøgedal / hende_med_ordet


Trine
1000 Tak ❤️ Og i lige måde

Malene  100 kr.

   Kære Trine. Mange knus fra en gammel kollega❤️


Trine
Tak Malene! Mig og Oscar bliver så glade ?

Anette   50 kr.

   Kender kun din veninde Jane, men det hun fortæller du har været gennem, gør at jeg har stor respekt for dig, og gerne vil bidrage


Trine
Tusind tak! ?

Se alle donationer