Camilla og Alfred samler ind

150 kr.  af 5.000 kr.

Camilla og Alfred samler ind fordi

Kære venner og familie!

Alfred og jeg samler ind for Scleroseforeningen i dag, fordi vi gerne vil støtte en god sag og bakke op om Helle. Helle er vores gamle nabo, som er på alder med mig. Hun er mor til Natasja og til Alfreds klassekammerat William. Hun har haft sclerose siden William var spæd.

Pengene vi samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Camilla og Alfred

Alfred synes det er meget grænseoverskridende at stemme dørklokker, så jeg har lovet ham en tur på McDonald, hvis vi når vores mål. Jeg prøvede ellers at overtale ham til en vinterbadetur, men det nægter han.

Elisabeth  50 kr.

Ruth Larsen  100 kr.

God fornøjelse til jer to. Tak for jeres indsats.