Camilla Randrup

Camilla samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Susanne Poukden  350 kr.

Rikke Larsen  100 kr.

Jeg donerer hver måned til denne forening (10 år+) for seje mennesker som dig, det er så vigtigt!🙌❤️

Evelyn Læsø  100 kr.