Opret indsamling Opret din egen indsamling

Julie Due samler ind

Julie Due samler ind
5.615 kr.  af 10.000 kr.

Julie Due samler ind fordi

Kære venner og familie?
For 8 år siden fik jeg Sclerose, og først for 3 måneder siden fik jeg den medicin der i dag endelig har gjort mig attack og smertefri.
Det er dog langt fra realiteten for størstedelene med sclerose, derfor hjælp mig med at samle ind til forskning af sclerose, så mine børn og alle andres børn ikke skal leve med syge forældre, bedsteforældre og alle andre?Den 12. september skal vi ud at gå ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.


INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 59 har doneret

Bjarne  50 kr.

   Godt initiativ. :O)

Tanja  25 kr.

   Du fortjener alt det bedste i verden❤️

Diana   20 kr.

  

Se alle donationer