Lonni samler ind

200 kr.  af 1.000 kr.

Lonni samler ind fordi

Sclerose er en forfærdelig sygdom - og det eneste, der kan stoppe den er mere forskning! Derfor går jeg - som jeg plejer - en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling.
Jeg kommer ikke forbi jer på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Lonni

Jeg giver et varmt knus til alle som støtter min indsamling - uanset om det er 1 krone eller 100 kroner, vil jeg være meget taknemmelig for dit bidrag❣️

Chanette staats  100 kr.

Tak til jer der samler ind❤ tanker til min mor som havde sclerose

Tusind tak for dit gavmilde bidrag Chanette ❣️
Du får et stort knus, når vi ses næste gang. ?

Jane  100 kr.

Lonni
Tusind tak for dit gavmilde bidrag Jane❣️
Du får et ekstra knus næste gang vi ses. ?