Opret indsamling Opret din egen indsamling

Charlotte Hassing samler ind

Charlotte Hassing samler ind
500 kr.  af 500 kr.

Charlotte Hassing samler ind fordi

Kære venner, familie og andet godtfolk. Vil I hjælpe mig med at samle penge ind til kampen mod sclerose? Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går Sophie og jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min onlineindsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose. Tak og mys herfra ♥️

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 4 har doneret

Jon Vørts  100 kr.

   Godt initiativ. Mvh. Jon

Else Lehmann Hansen  100 kr.

   Må i to dejlige piger få en god dag og en masse penge samlet ind til et godt formål❤️

Jørn Puggaard Pedersen  250 kr.

   Hej. Jeg ønsker dig al held og lykke med indsamlingen.

Se alle donationer