Christina Kjær & familie samler ind

200 kr.  af 1.000 kr.

Christina samler ind fordi

Kære venner og familie,

Idag går Luna og jeg en tur med indsamlingsbøtten i forbindelse med Scleroseforeningens årlige indsamling.

Vi kommer selvfølgelig ikke forbi jer alle på vores rute, men I kan stadig hjælpe og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle.

Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Rigtig god søndag til jer alle ??

Sanne   200 kr.