Hjælp mig med at finde en kur❤️

Emma samler ind fordi

Kære venner, familie og bekendte
Som mange af jer nok ved har jeg fået sclerose tæt ind på livet, da jeg fik multiple sclerose diagnosen i november 2019 og har været en kamp siden. En hård personlig kamp mod ens egne tanker og ens krop. Håbet om ens krop/hjerne er stærk nok til at klare dette og at man kan klare det psykisk. Jeg har desværre ikke haft heldet med i denne korte periode altid, men trods 3 forskellige slags medicin på kort tid og ting som bliver svære for mig, holder jeg håbet højt og håber på en kur for mig og 17.200 andre danskere.
Der findes desværre ingen kur som det ser ud nu, men det eneste der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning, Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Emma

Hvis jeg når mit mål, får i alle en personlig tak og er med til at give mig et større håb for fremtiden. Tak på forhånd

Aksel  120 kr.

Helle   350 kr.