Arne Nygaard samler ind

650 kr.  af 500 kr.

Arne Nygaard samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Joan Pedersen  200 kr.

Mange tak for bidrag til en god sag

Mark og Maria  100 kr.

Arne Nygaard
Mange tak for bidrag til Sclerose

Velvære og Sportsmassage Amager  250 kr.

Vi kan desværre ikke selv rende med raslebøssen i år aå vi må nøjes med at støtte din tur rundt

Mange tak for bidrag til en god sag