Da jeg ikke selv har mulighed for at samle ind d 12 September, har i mulighed for at støtte her til forskning for Sclerose

170 kr.  af 2.000 kr.

Mette Østergaard samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Ditte Evers   50 kr.

Hejsa Mette. Vi må stå sammen.

Pia Buus   120 kr.

Håber mange bække små, må blive til et stort beløb, til hjælp mod denne grimme sygdom….