Opret indsamling Opret din egen indsamling

Niels samler ind

Niels samler ind
385 kr.  af 500 kr.

Niels samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 4 har doneret

Bjørn Stig Rasmussen  120 kr.

   Hej Niels & Helene🤗 Lad os blive i troen på, at forskning i Sclerose snart vil gøre, at der kommer en helbredende medidicin. Vi er mange der godt vil “redes”…. Mkh Bjørn

Sofie  65 kr.

  

Brian Christiansen  100 kr.

   God vind Niels

Se alle donationer