Digital indsamling til fordel for sclerose foreningen- støt op om min søde mormor og mor, som idag er ude og samle ind til fordel for mig og alle med MS❤️

Louise samler ind fordi

Min familie og jeg samler ind for Scleroseforeningen, fordi denne non profit organisation, bidrager til meget enormt vigtig forskning og tiltag til gavn for alle som har sclerose inde på livet.

Sclerose er sygdommen med 1000 ansigter, og ikke et eneste sygdomsforløb er ens.
Jeg blev fik selv mit første attak for 5 år siden, og alle som kender mig, ved hvor omfattende og invaliderende sygdommen er.

Jeg har altid været en energibombe, med mange jern i ilden, og den type som kan klare næsten alt i hele verden. Det galt sig både for mine nærmeste, omgangskreds, arbejde, foreningsliv ol.
Der var næsten ikke noget jeg ikke kunne, udover måske at sidde stille.

På 5år er mit liv ændret markant og jeg har efter mit sidste attak brugt to år på at finde mig selv, lærer min nye krop og hjerne at kende og måtte erkende at skal jeg være noget for mig selv, min datter og mine nærmeste, så er der ikke plads til at være en del af arbejdsmarkedet mere.

Sclerosen har derfor for mig, på meget få år, vendt min verden på hovedet og givet mig nogle livsvilkår, som for mig både er invaliderende og begrænsende i alle aspekter af mit liv.

Jeg er stadig mig, og stadig som jeg altid har været. Men desværre kun i få timer af gangen, da sclerosen både udmatter mig, og bidrager med alt fra nervesmerter, spasmer og føleforstyrrelser. Den påvirker mig kognitivt, fysisk og psykisk, og det eneste positive den har bidraget med er at jeg efterhånden har lært at være sårbar, bede om hjælp og ellers bare omfavne og nyde de dage hvor sygdommen fylder minimalt.

For mig er min medicin alfa omega, og lige præcis på dette område bidrager foreningen i den grad til at livsvilkårene for scleroseramte forbedres markant.

Bare de sidste 5år har vi scleroseramte fået flere medicinske muligheder, som kan medvirke til at vi får færre attakker og derved forhåbentlig et mindre invaliderende sygdomsforløb end tidligere.

Jeg har selv måtte igennem 3 forskellige medicintyper, og havde det ikke været for forskningen havde der for nu ikke været mere behandling for mig at komme efter.

Derfor er jeg enormt taknemmelig for hver en krone der bidrages med, så vi forhåbentlig kan nå dertil hvor vi en dag har kuren mod MS.

Ud over forskning laver foreningen enormt meget vigtig for os med sclerose og vores pårørende.

Vi kan både få psykologhjælp, rådgivning, bisiddelse og så arrangeres der mange gode tiltag og aktiviteter for både børn og voksne.
Disse fjerner selvfølgelig ikke sygdommen, men det gør det meget meget nemmere og bedre for os med sygdommen og vores pårørende at leve med sygdommen.

For det skal vi nemlig, om vi vil det eller ej ?❤️

Når indsamlingen når målet vil Louise

Jeg bager selvfølgelig en kage sammen med Marinella til min søde og seje mor og mormor, som tak for deres indsamlings indsats idag. Når jeg over mit mål, så er der hjemmebagt kage til den person der bidrager med højeste beløb ❤️

Conny Thodsen  120 kr.