Opret indsamling Opret din egen indsamling

Digital indsamling til fordel for sclerose foreningen- støt op om min søde mormor og mor, som idag er ude og samle ind til fordel for mig og alle med MS❤️

Digital indsamling til fordel for sclerose foreningen- støt op om min søde mormor og mor, som idag er ude og samle ind til fordel for mig og alle med MS❤️
5.610 kr.  af 1.100 kr.

Louise samler ind fordi

Min familie og jeg samler ind for Scleroseforeningen, fordi denne non profit organisation, bidrager til meget enormt vigtig forskning og tiltag til gavn for alle som har sclerose inde på livet.

Sclerose er sygdommen med 1000 ansigter, og ikke et eneste sygdomsforløb er ens.
Jeg blev fik selv mit første attak for 5 år siden, og alle som kender mig, ved hvor omfattende og invaliderende sygdommen er.

Jeg har altid været en energibombe, med mange jern i ilden, og den type som kan klare næsten alt i hele verden. Det galt sig både for mine nærmeste, omgangskreds, arbejde, foreningsliv ol.
Der var næsten ikke noget jeg ikke kunne, udover måske at sidde stille.

På 5år er mit liv ændret markant og jeg har efter mit sidste attak brugt to år på at finde mig selv, lærer min nye krop og hjerne at kende og måtte erkende at skal jeg være noget for mig selv, min datter og mine nærmeste, så er der ikke plads til at være en del af arbejdsmarkedet mere.

Sclerosen har derfor for mig, på meget få år, vendt min verden på hovedet og givet mig nogle livsvilkår, som for mig både er invaliderende og begrænsende i alle aspekter af mit liv.

Jeg er stadig mig, og stadig som jeg altid har været. Men desværre kun i få timer af gangen, da sclerosen både udmatter mig, og bidrager med alt fra nervesmerter, spasmer og føleforstyrrelser. Den påvirker mig kognitivt, fysisk og psykisk, og det eneste positive den har bidraget med er at jeg efterhånden har lært at være sårbar, bede om hjælp og ellers bare omfavne og nyde de dage hvor sygdommen fylder minimalt.

For mig er min medicin alfa omega, og lige præcis på dette område bidrager foreningen i den grad til at livsvilkårene for scleroseramte forbedres markant.

Bare de sidste 5år har vi scleroseramte fået flere medicinske muligheder, som kan medvirke til at vi får færre attakker og derved forhåbentlig et mindre invaliderende sygdomsforløb end tidligere.

Jeg har selv måtte igennem 3 forskellige medicintyper, og havde det ikke været for forskningen havde der for nu ikke været mere behandling for mig at komme efter.

Derfor er jeg enormt taknemmelig for hver en krone der bidrages med, så vi forhåbentlig kan nå dertil hvor vi en dag har kuren mod MS.

Ud over forskning laver foreningen enormt meget vigtig for os med sclerose og vores pårørende.

Vi kan både få psykologhjælp, rådgivning, bisiddelse og så arrangeres der mange gode tiltag og aktiviteter for både børn og voksne.
Disse fjerner selvfølgelig ikke sygdommen, men det gør det meget meget nemmere og bedre for os med sygdommen og vores pårørende at leve med sygdommen.

For det skal vi nemlig, om vi vil det eller ej ?❤️

Når indsamlingen når målet vil Louise

Jeg bager selvfølgelig en kage sammen med Marinella til min søde og seje mor og mormor, som tak for deres indsamlings indsats idag. Når jeg over mit mål, så er der hjemmebagt kage til den person der bidrager med højeste beløb ❤️

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 15 har doneret

Conny Thodsen  120 kr.

   Håber du har det godt søde Louise ❤️


Louise
Kære Connie

1000 tak for dit bidrag ❤️ Jeg har det godt og håber jeg også at du har ? Stort knus

Henning Brandt  350 kr.

   Kære Louise Du kom med alt det, der var dig Så her er lidt støtte til forskning i MS Kærlig hilsen “Oldefar Henning”


Louise
Kære Henning

Det har du så meget ret i ?❤️ 1000 tak for dit bidrag ?❤️ Det betyder så meget for mig ❤️ Glæder mig til vi ses igen og har ikke glemt vores sommer aftale, som nok desværre må blive omkring efterårs ferien i stedet ❤️

Knus til dig❤️

Lisbet Brandt   120 kr.

   Kære Louise ❤️ Tak for din åbenhed og din gode beskrivelse af MS❤️ Må forskningen finde nye veje ❤️❤️❤️ Kh Anders og Lisbet


Louise
Kære Lisbeth og Anders
1000 tak for jeres søde ord og bidrag ❤️? det varmer ❤️
Stort knus til jer❤️

Se alle donationer