Lotte Eli Tjellesen samler ind

980 kr.  af 500 kr.

Lotte Riis samler ind fordi

Kære venner og familie!
D. 12. september stemmer jeg dørklokker til Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men det vil betyde rigtig meget for mig hvis I vil give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Tenna Kjærgaard Hansen  350 kr.

Tak for dit store hjerte, Kus

Lotte Riis
Og stort tak for den fine donation :) !

Annette  120 kr.

Fin billed af dig og morfar.

Tak Annette :) !

Jeanette   50 kr.