Lotte Andkjær samler ind

2.855 kr.  af 500 kr.

Lotte Andkjær samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Marianne Bjørn Mortensen  250 kr.

Sandra fra Kerteminde  100 kr.

Kære Lotte, Hvor er det stærkt at du deler din historie. Ønsker dig det bedste for fremtiden ❤️ Jeg tænker stadig på de mange gode minder fra Kerteminde. Jeg har også stadig dine breve du sendte dengang ☺️ Mange knus fra Sandra (Søren og Bente’s barnebarn)

Cille  120 kr.

<3