Marie samler ind

Marie samler ind fordi

Har I mødt os på jeres vej?
Tilde og jeg har været ude på løbehjul og samle ind til fordel for Scleroseforeningen i dag. Sikke mange søde og glade mennesker vi har mødt. Hvis I ikke har mødt os på jeres vej, men har lyst til at støtte kampen for en verden uden sclerose, er du mere end velkommen til at give et bidrag her eller over mobile pay.
Tusind tak for ALLE jeres bidrag <3

Gitte Sejerup  50 kr.

Fedt initiativ Marie🙌 På tide at denne sygdom får masser af økonomisk støtte.

Familien Degerth Tarp  100 kr.

Du er super sej 👌👏

Marianne  100 kr.