Opret indsamling Opret din egen indsamling

Karen-Marie samler ind

Karen-Marie  samler ind
2.475 kr.  af 500 kr.

Karen-Marie samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 15 har doneret

Kirsten Larsen  150 kr.

   Hej Kamma . Dette er super godt initiativ og en god sag at støtte . Ja der er desværre mange som rammes også unge mennesker . Forskning er vejen frem til bedre liv og det vil jeg give et bidrag til . kærlig hilsen din gamle nabo ;o)


Karen-Marie
Hvor er det sødt af dig og du har ret, forskning er vejen frem.

Vibsen Bach handen  120 kr.

   God tur. Jeg håber alle giver et bidrag 😊


Karen-Marie
Du har jo allerede doneret en gang, så tusind tak. ❤
Karen-Marie
Du har jo allerede doneret en gang, så tusind tak.❤

Vita Helena Nielsen   120 kr.

   Giver gerne et bidrag ❤


Karen-Marie
Tusind tak, Vita.

Se alle donationer