Opret indsamling Opret din egen indsamling

Jens Jørgen samler ind

Jens Jørgen samler ind
975 kr.  af 2.500 kr.

Jens Jørgen SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie Jeg er blevet indsamler for at hjælpe med at skaffe penge til at hjælpe med at bekæmpe sclerose og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Jens Jørgen

Kære Alle Jeg håber at I vil bidrag, ved fælles indsats er det muligt at vi kan gøre en forskel. Kærlig hilsen Jens Jørgen Erichsen

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 6 har doneret

Morten Hilger  120 kr.

   Godt initiv! Vh Morten

Jonas Einarson  65 kr.

  


Jens Jørgen
Tak for støtten
kh JJ

Dan Skjerning  200 kr.

   Fint formål Jens Jørgen👌


Jens Jørgen
Tak for bidrag ,dejligt du støtter
kh

Se alle donationer