Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

En mor's indsamling

En mor's indsamling
36.645 kr.  af 2.000 kr.

Karina SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er forskning! Søndag den 11. september samler Scleroseforeningen ind, men jeg har desværre ikke mulighed for at gå en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, og jeg håber, I vil hjælpe mig. Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 17.747 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Alle donationer er fradragsberettigede, hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2022

Tak til 95 har doneret

Mia & John Hansen  350 kr.

   Super stærkt arbejde og alt det bedste til Christian.


Karina
Tusind tak ❤️

Mads Duus - FC Broby  100 kr.

  


Karina
Tusind tak ❤️

Mor og Far  300 kr.

   Christian vi ønsker dig alt det bedste….. ❤️ Vi håber at forskningen en skønne dag knækker koden, så vi får en verden uden sclerose Kh Mor & Fat

Se alle donationer