Opret indsamling Opret din egen indsamling

En verden uden sclerose…

En verden uden sclerose…
30.965 kr.  af 10.000 kr.

Anne Sofie samler ind fordi

Hvert år rammes ca. 650 danskere af sclerose. Yderligere er tallet stigende….fler og fler mennesker får sclerose i verden. Forskningen har haft mange landvindinger i de seneste år, og dette skyldes ikke mindst, de midler som Scleroseforeningen støtter de uafhængige forskningsprojekter med. Vil du hjælpe med at støtte den gode sag?
-Vi der er ramte og vores familier har brug for håbet om, at vi kan få udryddet denne lortesygdom, og jeg vil være dig dybt taknemmelig, hvis du sender lidt penge denne vej.
XXX Fie

Når indsamlingen når målet vil Anne Sofie

Hvis jeg når mit mål på 10.000kr, vil jeg trække lod blandt bidragsyderne. Præmien er et sæt af de nye lækre kosttilskud fra BREATHE til en værdi á 1600kr

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 193 har doneret

Kirsten   120 kr.

   ❤️

Amanda Jørgensen  100 kr.

   ❤️

Lis Kasper Bang  500 kr.

   ❤️

Se alle donationer