Kasper Skytte samler ind

Kasper Skytte samler ind fordi

Selvom det er nok er for sent for mig, så er mere forskning det eneste, der kan stoppe sclerose! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Selv hvis I ikke er så heldige at møde mig, så kan I stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose - den eneste vej mod en verden uden sclerose.

Vibecke   120 kr.

Ulla  100 kr.

Liv  65 kr.

Held og lykke med indsamlingen 💪