Jørgen samler ind

940 kr.  af 500 kr.

Jørgen samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Jacob odgaard  350 kr.

Mange hilsner herfra

Jørgen
Tak for dit bidrag…det vil blive brugt til alles bedste
Kh
Jørgen og Inge

Marietta Nygaard  350 kr.

Kenneth Grevy  120 kr.

👌🏻

Jørgen
Tak for dit bidrag til kanoen mod sclerose