Henry samler ind

250 kr.  af 1.200 kr.

Henry samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Heidi Sommer  120 kr.

Kære Henry Dejligt med en indsamling til et godt formål. Jeg savner stadig Tove❤️

Henry
Mange tak Heidi. Dejligt at høre fra dig du har gjort en stor forskel i Tove og mit liv??

Pia & Bo  65 kr.

Mange bække små - et lille bidrag til en god sag.

Henry
Pia og Bo mange tak for støtten

Henry Møller andersen  65 kr.

Mange tak