Opret indsamling Opret din egen indsamling

Støt kampen mod Sclerose

Støt kampen mod Sclerose
2.385 kr.  af 2.000 kr.

Anders samler ind fordi

Kære venner og familie. Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 12 har doneret

Camilla Holmgren  120 kr.

   Fordi din far skulle have set sine tre skønne drenge vokse op og blive til de fantastiske mænd og fædre, som I alle 3 er i dag ❤

Bente Siger Holmgren  300 kr.

   Tak for det gode initiativ, Anders og held og lykke med det.


Anders
Tusind tak

Malene Asbjørn 🌺  100 kr.

   God indsamling ♥️

Se alle donationer