Støt kampen mod Sclerose

Anders samler ind fordi

Kære venner og familie. Det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er mere forskning! Derfor går jeg en tur med indsamlingsbøtten den 12. september ved Scleroseforeningens årlige indsamling. Jeg kommer ikke forbi jer alle på min rute, men I kan stadig hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Camilla Holmgren  120 kr.

Fordi din far skulle have set sine tre skønne drenge vokse op og blive til de fantastiske mænd og fædre, som I alle 3 er i dag ❤

Bente Siger Holmgren  300 kr.

Tak for det gode initiativ, Anders og held og lykke med det.

Anders
Tusind tak

Malene Asbjørn 🌺  100 kr.

God indsamling ♥️