Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Filippa og Albertes indsamling

Filippa og Albertes indsamling
10.625 kr.  af 3.000 kr.

Louise Krüger SAMLER IND FORDI

Vi samler ind til vores far og alle de 18.189 andre som har sclerose. Jeres bidrag går til forskning så man kan finde en kur eller finde ud af, hvordan man lever bedre med sygdommen.

Når indsamlingen når målet vil Louise Krüger

Hvis vi når måles vil vi rydde op på vores værelser

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 20 har doneret

Sara Stendevad  65 kr.

   Når nu I er nået så langt over mål, kan pigerne så komme hjem til mig og rydde op? Ej, det er godt gået, hepper på jer alle

Ivan Madsen  3.000 kr.

   En hurtig ide blev til virkelig for at bakke op om Alberte og Filippa's flotte indsamling til deres far og alle andre med Sclerose.... En auktion over Portvin - og højeste og meget generøse bud kom fra Henrik Olsen. High-five til Henrik og dobbelt high-five til Alberte og Filippa !

Christina Stensbjerg  200 kr.

   Super initiativ. Sikke nogle fantastiske piger. Knus til jer

Se alle donationer