Opret indsamling Opret din egen indsamling

For alle dem som er hårdere ramt end jeg, og for en fremtid uden sclerose

For alle dem som er hårdere ramt end jeg, og for en fremtid uden sclerose
11.420 kr.  af 10.000 kr.

Patrick samler ind fordi

Jeg blev blev selv diagnosticeret sidste år, efter at have haft sygdommen i 8 år. Jeg havde mit første attak i 2012, hvor jeg blev lam i halvdelen af kroppen og kunne hverken gå, binde snørebånd eller smile som vanligt. Jeg kom mig hurtigt med medicin, men valgte ikke at få behandling efterfølgende. Jeg blev så 8 år senere ramt af sovende ben og arm, og tænkte at "så gik den ikke alligevel" - scanninger viste at jeg havde fået 15 forandringer i hjernen på de 8 år, men jeg har bare ikke mærket noget til dem. Siden maj 2020 har jeg været i behandling og har heldigvis intet mærket, og min seneste scanning viser intet nyt - dette er præcis hvad pengene kan være med til at gøre, en forskel!

Jeg lever et helt normalt liv med en fantastisk kone, 2 skønne unger og en 3. på vej, den bedste familie og de dejligste venner - så altså helt normalt, for nu, og forhåbentlig for altid - men sådan er det ikke for mange andre. For nogle er det en ekstremt invaliderende sygdom, og derfor kaldes det også sygdommen med de 1000 ansigter. Der er nogle som ikke kan gå, nogle som ikke kan se, nogle som genvinder det tabte på kort tid, nogle som får permanente skader. Støt med det du vil, så er jeg yderst taknemmelig, uanset hvor lidt eller meget det måtte være.

Når indsamlingen når målet vil Patrick

Hvis målet på de 10.000 bliver nået, så trækker jeg lod om et valgfrit gavekort på 500,- blandt alle der har doneret. De 500,- kan selvfølgelig også doneres til indsamlingen.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 56 har doneret

Line Lundsgaard  100 kr.

  

Christina Wulff Jensen  100 kr.

   Flot indsamling Patrick

Anne Dorte Correl  120 kr.

   Sådan Patrick … 😊

Se alle donationer