For en fremtid hvor Sclerose i det mindste kan helbredes

Camilla samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre kun mulighed for at gå i Nivå. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind, der hvor DU er :) Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Når indsamlingen når målet vil Camilla

Selv donere 200 kr til RED BARNET .....er nemlig vildt glad for børn ! :-o

Kim og Britt  340 kr.

Kim og Britt Carstens  340 kr.

Linda Vang Poulsen  120 kr.