Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

For en verden uden sclerose

For en verden uden sclerose
2.700 kr.  af 2.500 kr.

Ditte Winkelmann SAMLER IND FORDI

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose meget tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe denne forfærdelige sygdom, er forskning, forskning, forskning! Søndag den 10. september samler Scleroseforeningen ind og derfor har jeg lavet denne online indsamling, som jeg håber, I vil hjælpe mig med. Alle bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil sætte stor pris på dem alle. Pengene, jeg samler ind, går til forskning i sclerose, bedre behandling og bedre vilkår for de alt for mange danskere, der lever med sygdommen, ligesom mig selv.

Når indsamlingen når målet vil Ditte Winkelmann

Give pengene til Scleroseforeningen.

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 17 har doneret

Inge Jensen  100 kr.

  

Inge Jensen  100 kr.

  

Tuse 10  250 kr.

  

Se alle donationer