For en verden uden sclerose

120 kr.  af 5.000 kr.

Jane samler ind fordi

17200 danskere og deres pårørende er i dag ramt af sclerose. Desværre er der fortsat mange ubekendte i behandlingen af sygdommen.

Jeg har selv haft diagnosen sclerose siden 2017. Min gangdistance er i dag meget begrænset og jeg har derfor ikke mulighed for at deltage i Scleroseforeningens landsindsamling den 12/9-21. I stedet har jeg valgt at lave en personlig fundraise. Dit bidrag gør en forskel og har stor betydning for alle dem der er ramt af sygdommen.

På forhånd, af hjertet tak for din donation.

Brian Dehnhardt   120 kr.

Jane
Tusinde tak for at kickstarte min fundraise