Fordi DU også kan hjælpe folk med MS

Anette samler ind fordi

Kære Netværk

Så er det nu, at I skal vise jeres support og næste kærlighed ?

Jeg har inderligt brug for Jeres hjælp på vegne af 17.200 danskere, der hver dag lever med Sklerose.

En af de 17.200 er min mand ❤️ en anden er en tidligere gymnastik veninde ❤️ en tredje er en venindes bror… ❤️ en fjerde er en arbejdsrelation ❤️

For nogle sklerosepatienter er det ikke noget, der fylder noget videre i hverdagen. De arbejder næsten som vanligt, kan næsten fungere med familie og venner som vanligt. Der er ingen eller få fysiske og psykiske udfordringer.

I den anden ende står de sklerosepatienter, der pludselig vågner op til en hverdag, hvor der indenfor en kort årrække skal tages stilling til førtidspension, måske en skilsmisse, nedsat selvværd, hjælpemidler i form af krykker eller kørestol ?‍?og måske anden bolig ?

Uanset hvor lidt eller meget den enkelte er ramt af sygdommen, så har de alle brug for DIN hjælp - for intet bliver som før, hverken for den ramte eller de pårørende.

Din støtte gør, at der kan forskes i Sklerose - sygdommen med de mange ansigter - for ingen patient har det samme forløb og derfor er behandlingen heller ikke one treatment fits all. Mange må flere behandlinger igennem før der er fremgang/stilstand. Andre oplever det ikke… ?

Min mand er ikke fysisk begrænset længere, hvilket jeg (og han) er utrolig taknemmelig for ? men den psykiske del er i perioder svær at have med at gøre - for os begge. Jeg har også været sygemeldt og arbejder fortsat ikke mine normale antal timer. Der er ikke overskud til de samme ting mere og lunten er kort - hos os begge.
Men vi må stoppe op og være taknemmelig midt i stormen. Og her et år efter debut kan vi godt se, at vi er nået et stykke vej… det er umenneskeligt at leve i uvisheden og med lange ventetider på undersøgelser og svar.

Jeg går med den 12. September på den årlige indsamling for Skleroseforeningen ?
Jeg kan ikke komme rundt til alle herinde… og derfor håber jeg, at I vil støtte min personlige indsamling her ??

Alle bidrag - store som små - gør en kæmpe forskel i kampen mod Sklerose.

For 25 år siden var der ingen behandling… det er der i dag, og det kan vi takke forskningen for.

Af hjertet tak ❤️?❤️

Når indsamlingen når målet vil Anette

Jeg sender hver og enkelt af Jer en personlig hilsen med TAK ❤️

Anne og Palle Nielsen  350 kr.

Vi er lidt sent ude, men var på ferie, som du ved. Bedste hilsener til dig og Kenneth

Anette
Det er aldrig for sent ?TUSIND TAK.

Vivian Urup Juul  65 kr.

❤️