Opret indsamling Opret din egen indsamling

Fordi jeg håber, sygdommen en dag kan kurreres

Fordi jeg håber, sygdommen en dag kan kurreres
150 kr.  af 750 kr.

Christina samler ind fordi

Gennem mit arbejde og personligt har jeg mødt en del mennesker, der er ramt af sclerose. Sygdommen er ganske uforudsigelig og rammer meget forskelligt. Men der er ingen tvivl om, det er en forfærdelig sygdom, som påvirker både personen med sclerose hårdt og alle dem, der er tæt på. Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning! Og der er virkelig sket store fremskridt de seneste par år.
Den 12. september hvor vi har indsamling har jeg selv travlt inde på arbejdet med indsamlingen, så jeg kan desværre ikke tage en rute. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind :-) Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 1 har doneret

Christina  150 kr.

   Første bidrag i "bøtten" fra mig selv :-)