Opret indsamling Støt en indsamling Log på Min profil

Forskning til et bedre liv/en bedre Liv med sclerose

Forskning til et bedre liv/en bedre Liv med sclerose
795 kr.  af 1.000 kr.

Liv SAMLER IND FORDI

For 14 år siden fik jeg diagnosen Multipel sclerose. Jeg havde fået synsnervebetændelse på først det ene og så det andet øje. Dvs. Delvist blind med tunnelsyn og smerter i øjet. Der var to slags medicin at vælge mellem. Forskningen har gjort at der i dag er mange mulige præparater, som gør det muligt for os patienter at få medicin som er bedre tilrettelagt for den enkelte (vi er jo ikke en homogen gruppe). Derudover bruges forskningen til at finde en kur som kan gøre det muligt for Ms-patienter at blive fri for denne lortesygdom.

Når indsamlingen når målet vil Liv

Prøve at hoppe med benene samlet

DIN STØTTE GØR EN FORSKEL

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose, og du er med til at sikre bedre behandling og bedre vilkår for de 18.189 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag.

Sclerose er en invaliderende og uhelbredelig sygdom med alvorlige konsekvenser for dem, der rammes og deres familier. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. 

Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe. Og indtil det lykkedes, kæmper vi for en bedre hverdag for alle med sclerose. 

Gå ikke glip af dit skattefradrag
Hvis du indtaster dit cpr-nr ved donation, sørger vi for at indberette det til skat for dig.

SCLEROSEINDSAMLINGEN 2023

Tak til 5 har doneret

Sascha  130 kr.

   Kys til dig

Michael   400 kr.

  

A-M  150 kr.

   ❤️

Se alle donationer