Opret indsamling Opret din egen indsamling

Heidis indsamling

Heidis indsamling
150 kr.  af 2.000 kr.

Heidi samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute i år. Jeg skal til min skønne nevøs barnedåb. Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Hvis I møder en indsamler på jeres vej på søndag, så husk at giv dem et stort smil på vejen. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose, og med mulighed for at knække koden. Man kender stadig ikke til helbredelse af sygdommen, og ved ikke hvorfor flere og flere bliver ramt.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 2 har doneret

Birthe boye  100 kr.

   Heidi, min dejlige datter, du er et forbillede for os alle, på, hvordan man tackle sclerose, og kommer videre♥️♥️♥️

Lørna ❤️  50 kr.