Henriettes virtuelle bøtte

300 kr.  af 400 kr.

Henriette samler ind fordi

Kære venner og familie.
Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose. Derfor har jeg lavet denne online indsamling som ekstra bidrag oveni den fysiske indsamling. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag små som store gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.
Sammen kan vi gøre en forskel.
På forhånd tak.

Mona Poulsen  100 kr.