Hjææælp - med at knække koden til helbredelse af Sclerose

500 kr.  af 1.000 kr.

Betina samler ind fordi

Kære familie, venner og bekendte
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet (da min dejlige mand er ramt af denne sygdom) - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose. Jeg kommer ikke forbi Jer alle på min rute, men I kan hjælpe mig og give et bidrag her til min online indsamling. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Brian  100 kr.

Kusine Gitte  250 kr.