Hjælp mig med at hjælpe mig og de 17.199 andre med sclerose og deres pårørende

Marianne samler ind fordi

Det er vigtig for mig, at der bliver samlet ind til forskning i sclerose, da jeg selv har sclerose. Vores velfærds stat giver penge til forskning, men Scleroseforeningen støtter med en stor procent af den forskning der er i sclerose.
Så des mere vi kan samle ind, des mere bliver der forsket, des bedre bliver det i fremtiden for os med diagnosen/alle Jer der kommer til at komme i samme båd som mig.

Hjælp mig med at hjælpe med at samle ind, så forskerne kan hjælpe mig selv, mine børn og de 17199 andre og deres pårørende der er i Danmark med Sclerose

Pernille Simonsen  120 kr.

❤️🙏🏻

Jan Andersen   150 kr.

Kurt  120 kr.

Hej, håber de finder en kur så vi kan slippe af den forfærdelige sygdom