Hjælp mig med at hjælpe Scleroseforeningen

Karina samler ind fordi

I mere end 20 år har min familie haft sclerose tæt inde på livet! I dag er min far afhængig af en lang række hjælpemidler f.eks. kørestol og lift, ligesom hjemmeplejen er en fast del af hverdagen. Derfor vil jeg gerne hjælpe Scleroseforeningen, så de kan hjælpe andre!

Når indsamlingen når målet vil Karina

Hvis jeg når mit mål på 1.720 kr. (10 øre for hver diagnosticeret i Danmark), vil jeg trække lod blandt bidragsyderne om en symbolsk præmie ?

Mie  120 kr.

❤️💪🏻

Alma  100 kr.

❤️