Hjælp mig med at støtte Sclerose Foreningen

Morten samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning!
Scleroseforeningen har igen i år igangsat en indsamling for at støtte op om denne forskning.
Jeg har jeg lavet denne online indsamling - og jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel.

Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

Kristine  100 kr.

Merete  200 kr.