Opret indsamling Opret din egen indsamling

Hjælp mig og 17.199 andre i Danmark

Hjælp mig og 17.199 andre i Danmark
3.000 kr.  af 3.000 kr.

Mette Tinghøj samler ind fordi

Kære venner og familie
Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute, da jeg skal være indsamlingsleder i Viborg og derfor skal tage imod alle dem der har været ude og samle ind.
Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 9 har doneret

MobilePay til 230 kr.

  


Mette Tinghøj
TUSIND TAK❤️

Rikke  250 kr.

  


Mette Tinghøj
Tusind tak for dit bidrag både her og i går❤️

Lone Christensen  300 kr.

   ❤️❤️❤️🐸🐸🐸


Mette Tinghøj
Kaj, tusind tak❤️❤️❤️

Se alle donationer