Hjælp mig og 17.199 andre i Danmark

Mette Tinghøj samler ind fordi

Som I ved, har jeg sclerose tæt inde på livet - og det eneste, der kan stoppe sygdommen, er forskning! Søndag den 12. september samler Scleroseforeningen ind til forskning i sclerose, men jeg har desværre ikke mulighed for at tage en rute, da jeg skal være indsamlingsleder i Viborg og derfor skal tage imod alle dem der har været ude og samle ind.
Derfor har jeg lavet denne online indsamling, så jeg alligevel kan samle ind. Jeg håber, I vil hjælpe mig. ALLE bidrag store som små gør en forskel, og jeg vil være dybt taknemmelig for dem alle. Pengene jeg samler ind, går til forskning i sclerose, som er den eneste vej frem for en verden uden sclerose.

MobilePay til 230 kr.

TUSIND TAK❤️

Rikke  250 kr.

Mette Tinghøj
Tusind tak for dit bidrag både her og i går❤️

Lone Christensen  300 kr.

❤️❤️❤️🐸🐸🐸

Kaj, tusind tak❤️❤️❤️