Opret indsamling Opret din egen indsamling

Hjælp os i kampen mod sclerose, din støtte gør en forskel

Hjælp os i kampen mod sclerose, din støtte gør en forskel
2.950 kr.  af 1.500 kr.

Lone Maria samler ind fordi

Min familie og jeg samler ind til kampen mod sclerose, da flere og flere bliver ramt og der er behov for, at få stoppet sygdommen og finde en kur mod sclerose. Det eneste der kan stoppe den forfærdelige sygdom er forskning!

Jeg er selv ramt af sclerose og jeg ved, at det til tider er svært og hårdt for børn, at have en forælder der er kronisk syg.

Derfor har vi lavet en online indsamling, som vi håber, du vil støtte. Pengene, vi samler ind, går til forskning i sclerose, som en del af Scleroseindsamlingen den 12. september.

Vi vil være meget taknemmelige for dit bidrag, uanset om det er stort eller lille - det tæller alt sammen i det store billede.


INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 13 har doneret

Ellen Sørensen  120 kr.

   Tænker på dig og her er en lille hjælp. Knus


Lone Maria
Af hjertet tusind tak for støtten ❤️

MobilePay til 120 kr.

  


Lone Maria
Af hjertet tusind tak for støtten ❤️

Michael Rechnagel  1.000 kr.

  


Lone Maria
Af hjertet tusind tak for støtten ❤️

Se alle donationer