Ibbi’s scleroseindsamling

Ibtisam samler ind fordi

Jeg samler ind til Scleroseforeningen, da jeg selv har erfaret sclerose på egen krop og det er en forfærdeligt sygdom. Det er en kronisk sygdom, så der er ikke nogen kur. Der er dog mange forskellige medicin præparater, der kan “bremse” eller “sænke” udviklingen i sygdommen, men en egentlig kur er der ikke. Og der er sket meget på sclerose området, “bare” på de sidste 30 år, derfor tænker: håber jeg ??, at vi måske snart, kan komme i mål med en egenlig kur.

Når indsamlingen når målet vil Ibtisam

Hvis jeg når mit mål, vil jeg først og fremmest blive så glad og mega taknemmelig. Derefter tænker jeg, at bestille en lækker kage fra mit yndlings bageri og dele den ud til alle jer fantastiske mennesker der har doneret penge. Jeg donere endvidere også selv er beløb!!

MobilePay til 120 kr.

Tusind tak ??

Hana   120 kr.

Hvor er du stærk mashallah ❤️