Opret indsamling Opret din egen indsamling

Ibbi’s scleroseindsamling

Ibbi’s scleroseindsamling
2.605 kr.  af 1.500 kr.

Ibtisam samler ind fordi

Jeg samler ind til Scleroseforeningen, da jeg selv har erfaret sclerose på egen krop og det er en forfærdeligt sygdom. Det er en kronisk sygdom, så der er ikke nogen kur. Der er dog mange forskellige medicin præparater, der kan “bremse” eller “sænke” udviklingen i sygdommen, men en egentlig kur er der ikke. Og der er sket meget på sclerose området, “bare” på de sidste 30 år, derfor tænker: håber jeg ??, at vi måske snart, kan komme i mål med en egenlig kur.

Når indsamlingen når målet vil Ibtisam

Hvis jeg når mit mål, vil jeg først og fremmest blive så glad og mega taknemmelig. Derefter tænker jeg, at bestille en lækker kage fra mit yndlings bageri og dele den ud til alle jer fantastiske mennesker der har doneret penge. Jeg donere endvidere også selv er beløb!!

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 25 har doneret

MobilePay til 120 kr.

  


Ibtisam
Tusind tak ??

Hana   120 kr.

   Hvor er du stærk mashallah ❤️


Ibtisam
Tusind tak ♥️

Kirstine   120 kr.

  


Ibtisam
Tusind tak ♥️

Se alle donationer