Opret indsamling Opret din egen indsamling

Ingen skal lide med Sclerose

Ingen skal lide med Sclerose
1.045 kr.  af 1.500 kr.

Jasmin samler ind fordi

Jeg er desværre for ramt til at kunne stemme dørklokker så jeg gør det online, fordi jeg vil super gerne være med.

Jeg har selv sclerose inde på livet, fordi jeg selv har diagnosen- som 33 årig bor jeg i en handicap bolig grundet en kort gå distance samt en dropfod. (Signalet fra min hjerne til min fod er udfordret så den reagere ofte ikke som jeg ønsker) det er også grunden til jeg bruger en el scooter så snart jeg skal uden for.
Jeg er kognitivt ramt hvilket i mit tilfælde betyder at jeg er gået fra at være en top elev til jeg dårligt ville kunne bestå et fag, jeg har fået indlæringsbesvær samt en dårlig koncentrationsevne og hukommelse.

Jeg får hjælp på en eller anden måde af alle mennesker omkring mig. Hjælp til at handle, huske at gøre rent, huske aftaler, lufte min hund på de lange ture, få bearbejdet mine dage og problematikker.

Jeg har været enorm fysisk aktiv før sclerosen indtog så stor en del af mit liv, jeg trænede 6 dage om ugen 2 timer af gangen nu træner jeg med en fysioterapeut en enkelt time om ugen.

Jeg lider meget af fatigue eller sclerose træthed, jeg bliver hurtigt fyldt op af indtryk og jeg sover for det meste 12+ timer i døgnet.

Jeg havde mit første sclerose anfald i 2012, men fok først diagnosen i 2017 og har været på medicin siden.

Jeg mistede lysten til livet i en lang periode imens det kun handlede om mig selv i mit sygdoms forløb. Da jeg opdagede jeg ikke var alene og faktisk var mindre alene end nogensinde før så kom lysten til livet tilbage.

En ting er hvordan sclerosen påvirker mit liv, en anden ting er hvordan den påvirker mine pårørende. Min familie skal langsomt se deres datter/søster/moster/faster blive dårligere og dårligere uden at kunne stille noget op.

Mine nevøer er min evige motivation, med dem føler jeg at jeg kan alt. De elsker mine hjælpemidler, for dem er det fantastisk legetøj samtidig med de langsomt får at vide jeg er syg.

Jeg ønsker at kunne være aktiv i mine nevøers liv så lang tid som overhovedet muligt.

Jeg samler ind i håb om at sclerosen behandlingen i fremtiden vil være så effektiv at sygdommen ikke længere er invaliderende for nogen som helst.

Jeg ønsker ikke at min familie og venner skal miste mere af mig end de allerede har gjort.
Håber du ønsker at hjælpe, tusind tak fordi du læste med.

Når indsamlingen når målet vil Jasmin

Jeg har en 50*70 cm diamond painting af Ariels havfrue skygge i vandet som jeg gerne vil sætte på højkant til den som har doneret mest. Jeg har brugt 40 timer på at færdiggøre denne diamond painting.

INFORMATION

Når du støtter denne indsamling, støtter du samtidig forskning i sclerose. Hvert år rammes 600-700 danskere af sclerose, og antallet er fordoblet på 20 år. Den udvikling arbejder Scleroseforeningen hver eneste dag for at stoppe.

Det eneste, der kan stoppe sclerose, er forskning.

Med dit bidrag er du med til at sikre bedre vilkår og bedre behandling for de mere end 17.200 danskere, der lever med sclerose hver eneste dag. Af hjertet tak for det.

SCLEROSEINDSAMLINGEN

Tak til 11 har doneret

Mia Friis Hansen   120 kr.

   Kærlige tanker til dig

Julie P.  100 kr.

  

Dea  120 kr.

   Knus Jas ❤️

Se alle donationer